среда, 7 ноября 2012 г.

Звикаємо до посади!


        Минуло три дні з початку практики..До школи вже ходимо як до рідної! Звикли до району, будови школи, до галасу та біготні на перервах. Зроблені перші фото, випита перша кружка кави з вчителями, перші розмови з учнями, які, до речі, вже звикли, що на їх уроках присутні сторонні люди.. Сміливіші підходять самі, щось питають, чекають на уроки з новим вчителем! Сьогодні мій 7-А приємно, як мені здалося, здивувався, що ми будемо працювали разом не тільки на уроках української мови та літератури, а й на уроках англійської мови! =) Доречи, спостерігаючи їх урок з англійської мови не розчарувалася у своїх дітках!! Дуже творчі, здібні (навіть деякі хлопці) та позитивні учні!
       Розпочала готуватися до проведення уроків та до проведення класного часу! Перший урок вже у понеділок.. хвилювання авжеж є, але сподіваюся, все пройде успішно та спокійно!  Успіхів усім!! 

1 комментарий:

  1. "До речі"

    Це вже перші пристойні свідчення вашої роботи на пркатиці. Чекаємо на висновки спотережень. а перший конспект потрібно написати повним і не тільки затвердити у вчителя, а й показати керівнику.

    ОтветитьУдалить